Движим се в светлината-придобиваме нова ДНК

Ние се движим в Светлината!

Текстът беше публикуван от Вики Gold в блога си „Арчър“

Прочети до края – това е най-важното събитие за човечеството в този момент.

Преди няколко години публикувах обширна статия за електромагнитните промени на Земята и как това влияе на човешкия геном, въз основа на книгата на Гражина Fosar и Франц Bludorf. В тази статия (Вълшебната песен на Земята – скок в съзнанието на човечеството) учените потвърдиха промените, които настъпват в човешкото ДНК, чрез десетки научни дисциплини, и говорят за „отключването“ на нови възможности и свойства при хората ..
На същата дължина на вълната са трудовете на друг един , любим мой учен, биофизика Broers Дитер, който в интервюто, което взех (Съзнателният скок завършва през 2012 …), но и в други текстове, които аз преведох и публикувах тук в Стрелец, говори за „Новия човек“!
Тези промени се отнасят точно за епохата, в която живеем и както точно предлага Дитер Broers в книгата си „Чеклист 2012“, подготовката ни става въз основа на нашата умствената, духовна и съзнателна дейност.
Всъщност има космически и слънчеви електромагнитни енергии, които в продължение на няколко десетилетия с кулминация дните на 2012 година влияят по такъв начин на земята и нейните обитатели, че се претрансформира структурата на нашата собствена ДНК, която с промените и адаптациите си отваря, отключва нови способности на човека. Тава се отнася до цялото човечество. Но да се направи плавен преход и пълноценно използване на полезните ефекти, които идват и трансформират нашата планета и нас самите, трябва да се направи съзнателно усилие и действие …
Сега се появи на бял свят друга научна статия, която потвърждава промените в ДНК-то на хората! Промените вече са в ход и са достъпни за учените! Тази новина може да бъде особено важна и полезна за скептиците, които до скоро вярваха, че всички тези теории не са нищо друго освен плод на фантазията на различни езотерици…
Може би сега, малко преди кулминацията още повече хора ще решат да поемат по-съзнателно пътя към голямата промяна …

Ново ДНК!
В тази статия на Патриша Реш, лекарката Berrebda Fox обяснява промените в клетките и в ДНК-то. Фокс е холистичен терапевт лекар в Авалон уелнес център в Маунт Шаста в КалифорнияI
Клиниката Авалон изважда отново на повърхността идеята и терапевтичните методи, както са се прилагали първоначално на остров Авалон. Холистичната лекарка, доказа чрез лабораторен анализ на кръвта, че в действителност има развитие на нови спирали в ДНК-то на човека.
Въпрос: Можете ли да ни кажете коя сте и каква е биографията ви?
Отговор: Имам докторска степен по физиология и naturopaty. Когато са обучавах и учех в Европа, дадох няколко интервюта за медиите, участвах в телевизионни предавания и работя в телевизионния канал FOX ,в програми свързани с извънземни и ролята, която имат във всичко, което се случва на човечеството .
Въпрос: Какви са промените, които настъпват на планетата и как тези промени се отразяват на телата ни?
Отговор: Има големи промени, модификации и мутации, които според думите на генетиците са започнали преди много време. Преди една година се състоя един конгрес, на който присъстваха генетици от цял свят, с оригиналната тема „Промяната на ДНК-то”. Ние живеем в една революционна промяна, но не знаем какво наистина се променя.
Въпрос: Как се променя нашето ДНК?
Отговор: Всеки един от нас има двойна ДНК спирала. Това, което виждаме да се случва е, че се формират и други спирали. В двойната спирала има две вериги или нишки във формата на спирала, това, което разбирам, е, че ще се развият 12 спирали. Този феномен изглежда е започнал преди 5-10 години. НАИСТИНА СЕ ПРЕОБРАЗУВАМЕ – ПРОМЕНЯМЕ! Това е научното обяснение! Това е мутация – промяна на нашия вид в нещо, което все още е неизвестно. Тези промени все още не са публикувани, тъй като научната общност смята, че това ще разстрои населението. По подобен начин се променят и нашите клетки. В този момент аз работя с три деца, които са с три спирали в тяхната ДНК. Вече много религии са говорили за тези промени и знаем, че това ще се случи по някакъв начин. Ние знаем, че това е положителна мутация – промяна, както физическа, така и умствена, и емоционална и тя може да бъде разбрано погрешно и да предизвика безпокойство.
Въпрос: Какво толкова специални имат тези деца.
Отговор: Това са деца, които могат да преместват предмети с мисълта или дори да получат чаша вода, само гледайки я, става въпрос за телепатични деца. Гледайки ги, можете да си помислите, че са свръхчовеци или ангелски същества, но това не е така, по мое скромно мнение. Ние ще станем също такива в следващите десетилетия.
Въпрос: Мислите ли, че това ще се случи на всички нас?
Отговор: Изглежда, че най-голям процент от населението, родено преди 1940 г., не е в състояние да осъществи тази мутация – промяна, но следващите поколения започнаха нещо, което им дава възможност да изградят допълнителна спирала през живота си. Нашите системи – имунната и ендокринната- показват много признаци на тази промяна. Ето защо аз работя в областта на научните изследвания с доказателства и лечение. Някои възрастни, които са изследвани и проучени са започнали да формират нова спирала, други вече имат трета. Тези хора изживяват много промени в телата си и в тяхното съзнание, което се дължи на факта, че всичко е ЕДНО. Моето мнение е, че Земята и нейните обитатели повишават вибрациите си. Много от родените напоследък имат светлинни тела.
По-старите, които избират да се променят, ще преминат през много физически промени.
Въпрос: Каква е причината за промяна във всички тези, които са родени с нормално двойна спирала
Отговор: Най-лесният форма на мутация – промени в ДНК, е чрез вирус. Следователно вирусите не винаги са лоши. Вирусите живеят върху една жива тъкан, така наречените ДНК вируси като вируса Epstain Barr вирус и херпес 6.
Почти всички хора, изживяващи такова явление мутация и които са живи, или имат нова работа или нов начин на мислене или започват нов живот. Въпреки че може да се почувстват като болни или отчаяни, това е един чудесен подарък. Беше им дадена възможност за промяна на структурата на ДНК и структура на тялото с една по-светла и по-здрава, която ще им позволи да живеят бъдещите поколения. Въпрос: Какви промени можем да очакваме?
Отговор: Няма да има заболяване, ние ще имаме възможността да научаваме нашите уроци в живота вече не чрез болка, но чрез радост и любов.
Старите системи трябва да рухнат, ако искаме да видим нещо ново да се ражда: досега виждаме войни, политико – икономически и здравни системи, които не функционират. Много от старите модели вече не трябва да съществуват.
Всички тези, които избраха да живее в този конкретен момент, са предвестници на един нов вид
Намираме се в епохата на апокалипсиса и изявата на небето на земята. Ние приемаме помощ от тези, които някои наричат Учители, други извънземни, други ангелски лица …. Заедно, обединени, ние ще бъдем в състояние да чуем вътрешния си глас от небето, обединени заедно можем да бъдем в синхрон с промените, които идват.
Въпрос: Какви други реакции предизвика тази мутация?
Отговор: С клетъчната промяна, която ще настъпи, човек понякога ще се чувства като че ли е някъде другаде, може да се чувства изтощен и това е защото ще настъпи бъде радикална промяна в клетката, от момента, в който се превръщаме в нови същества, ще се почувстваме като току-що родени бебета, могат да се чувства мисловно объркан или да не може да се концентрира върху ежедневието си. Много често ще има болки и неразположения по цялото тяло, без никаква видима причина. Много хора се чувстват странно. “ Ако тези хора отидат на лекар, той много лесно ще предпише антидепресант, защото няма да разбере какво се случва.
Това е труден момент за медицинската общност, защото тя не е свикнала да се справя с енергийните тела. Жените изпитват хормонални промени, може да плачат без видима причина, за други може да дойде менопаузата по-рано. Мъжете могат да се чувстват потиснати от умора, може да чувстват да се развива интуиция им.
Въпрос: Как се справяте с хората, които преминават през тази промяна?
Отговор: Аз подхождаме към всеки един индивидуално и не да ги третирам като болни. Доктор на латински означава „учител“. Единственото реално лекарство, като истински лечител, за какъвто се смятам, е да въодушевявам хората, давайки им всички необходими инструменти и да ги успокоявам за всичко, което им се случва. Обяснявам им как могат да бъдат излекувани и освободени от „негативни“ симптоми, по време на цялата мутация – промяна . Правя имуноанализи и след това обяснявам всичко на заинтересованото лице и го информирам, давайки му да се разбере, че той има силата да лекува себе си . Аз не съм лечителят, но само инструмент от неговия терапевтичен феномен.
Всеки има силата на самоизцелението. Ключът се крие във това всеки от нас да поеме отговорност и да действа самият той. Използвала съм различни методи на лечение, за да помогне на хормоналната система и ДНК, като хомеопатия, билкови лекарства, хранителни добавки. Курсът на лечение, който ще последва е индивидуален в зависимост от нуждите на всеки човек.
Въпрос: Как виждате развитието на вашата работа?
Отговор : Виждам я като мост: моята работа е изкуство и наука. ЛЕК Е И ИЗКУСТВО И НАУКА. Не мисля, че през целия си живот ще бъда лечител, тъй като заболяването, ще бъдат отстранени? Като съзнателни същества ще премахнем физически заболявания и мъки. .
ДНК естествени физически промени

Физически се променяме от същества с въглерод и две структури в ДНК-то в кристални същества с 1024 структури в ДНК и това е така, защото кристалните структури може да оцелеят при високи нива на енергия и по-висши измерения. Това е сливането на телата ни с ДНК структури, подобни на тези на Сириус, наподобяващ нашата собствена структура и с по-малко странични ефекти. Не се променят в кристална форма само хората, но и всички форми на живот на планетата: животни, растения, всичко се променя. Нищо няма да умре и нищо няма да бъде загубено, защото заедно ние се движим към нов вид съществуване. Тази новата ситуация и нов вид предполага, че трябва да оставим зад себе си вярванията и убежденията на третото измерение. Това освобождаване и откъсване от старите ограничаващи вярвания и убеждения ще ни позволи да живеем един нов живот, който е напълно различен от този, които сме живели до сега.
Така с развитието на новите промени ще ни помогне да оставим зад нас старите връзки, задачи, жилища, и други, всички тези, които не ни позволяват да издържим новата форма на живот. Чудесно е, че има толкова много безпокойство и страх за тези промени, това означава, че ние вече сме в потока на нещата, въпреки че не всички са осъзнати.
Проявяват се различни симптоми в нашето тяло като резултат от тези промени, а те са:
– симптоми на настинка, треска, болки в костите и ставите, които не се повлияват от лечението. ·
– Главоболие, което не минава с болкоуспокояващи.
– Симптоматично диария.
– Непрекъснато кихане и хрема, която не е настинка или алергия.
– Световъртеж и замайване.
– Дискомфорт в ушите ви.
– Нарушенията в пулса и сърдечния ритъм.
– Различни усещания по цялото тяло, особено когато спим и когато се отпуснем.
– Интензивни мускулни спазми, придружени от болки в кръста.
– Скованост и изтръпване.
– Слабост и мускулната умора в крайниците, които произтичат от промени в кръвоносната система.
– Респираторни заболявания.
– Промени в имунната система.
– Умората при най-малкото усилие.
– Промени в лимфната система.
– Необходимост от повече сън.
– Нашите ноктите и косата растат по-бързо.
– Пристъпи на депресия без причина.
– Напрежение, тревожност, стрес, поради факта, че ние чувстваме, че нещо не е наред, но не знаем какво е.

Много хора чувстват тези симптоми. Много се паникьосват и тичат при лекарите, които не им откриват абсолютно нищо и това е истината, защото нищо им няма. Всички тези симптоми са временни и просто показват, че се случват някакви психологически промени.

Някои съвети, които препоръчваме за по-горе споменатите симптоми :
– Влезте и последвайте потока, не се съпротивлявайте.
– Ако се чувствате уморени, почивка и сън, колкото ви е необходимо.
– Пийте доста вода – помага за детоксикация
– Билкови успокоителни валериана, лайка, пасифлора успокояват нервите
– Правилно хранене
– Релаксиращ вид упражнения, йога, тай чи
– Да имате чест контакт с природата
– Научете се да правите Рейки и ангелско Рейки
– Медитирайте.
– Очистите вашата аура с горещи вани с физиологичен разтвор
– Ако имате сърцебиене, аритмия или респираторни заболявания, това се дължи на сърдечната чакра и на чакрата на гърлото, които се разблокират’ Тези симптоми са ограничени и ще си отидат от само себе си- не умирате, а се променяте. Но ако се притеснявате, свържете се с Вашия лекар
– Помолете ангелите и истинските учителите да ви помогнат

Тези симптоми продължават най-много до 15 дни в месеца и след това изчезват от само себе си. Разбира се, те също могат да се появят отново.
Един малък процент от възрастните са завършили пълна промяна на ДНК-то и имат вече 1024 спирали в структурата си
Децата до 7 годишна възраст години вече са завърши промяната или са на път да я завършат. Бебетата, родени сега вече са променени
Някои вече започват да извършват промяната.
Този феномен има различни имена, е известен като ПРОБУЖДАНЕ , като ВЪЗНЕСЕНИЕ, ЗАВЪРШВАНЕ НА МЕРКАБАТА.
Въпреки това, ние трябва да преодолеем нашите страхове, нашите проблеми и нашите съмнения и да се фокусираме върху ЛЮБОВТА, ИСТИНСКАТА ЛЮБОВ, като се започне преди всичко с любовта към себе си.

.Ако не се научим:

ДА ОБИЧАМЕ СЕБЕ СИ
ДА СИ ПРОЩАВАМЕ
ДА УВАЖАВАМЕ СЕБЕ СИ И
ДА СЕ ПРИЕМАМЕ

НЕ МОЖЕМ ДА ОБИЧАМЕ, ДА УВАЖАВАМЕ, ДА ПРОЩАВАМЕ И ДА ПРИЕМАМЕ ДРУГИТЕ
Това с други думи, са промените, които настъпват във фините ни етерни тела и промяната в нашето ДНК, известна като преход към четвъртото и петото измерение …
Може би сега е по-смислена за „триизмерното“ до днес нашето възприятие, промяната и началото на прехода към новата ера …

Коментари

comments