Списание 8 на живо

Здравейте приятели.

Остават два дни до прекрасното събитие.

На 12 януари 2019 г. в зала „Люмиер“ на НДК ще се случи нещо невероятно – Съзнанието на стотици приятели на „8“ ще се издигне от дълбините на Царичина до безкрайния Космос, носено от Мистерията на българските гласове…

В новото пътешествие на Списание 8 НА ЖИВО ще търсим заедно отговори на въпросите: има ли живот след и… преди смъртта; помагали ли са извънземни на българските офицери в търсенето на най-древния човек; ще разбием мита, че болката се лекува с обездвижване; ще разкажем как индианците церят рак, диабет и други „нелечими“ болести, а създателят и главен редактор Ганета Сагова ще разкаже за своя личен полет през десетте години, посветени на Списание 8.

КОГА: 12.01.2019 г. (събота)
КЪДЕ: зала Люмиер, НДК
ЧАС: начален час 10:00 ч. и продължителност до 19:00 ч. Вратите отварят в 9:30.
Програма: http://bit.ly/2R2JIcp

БИЛЕТИ:
Закупуване на билет: на касите на НДК http://bit.ly/2zXrJJx и в Ticketportal – http://bit.ly/2Q1HkSu.

Цени на билетите:
 25 лв. от 08.11.2018 г. до 08.12.2018 г. включително
 30 лв. от 09.12.2018 г. до 11.01.2018 г. включително
 35 лв. на датата на събитието – 12.01.2019 г.

Отстъпки:
За абонати на Списание 8 – 25% отстъпка. Абонирай се тук: http://bit.ly/2CQ7mkP! (Моля, представете вашата карта за абонати при закупуване на билет от каса на НДК или на входа на събитието при закупуване на билет от Ticketportal).

За ученици, студенти и пенсионери – 15% отстъпка.

ЛЕКТОРИТЕ:

Миломир Кандич, лечител
Лечебните тайни на Амазония

След години тежка борба с рака сръбският военен пилот се оказва в ситуация, в която медицината нищо повече не може да направи. Мъжът гасне, но не и духът му. С последни сили Миломир Кандич заминава за далечна Амазония. Негов приятел го води при шамани, които можели да излекуват рак дори в краен стадий. Явно съдбата наистина обича смелите, защото чудото се случва. Миломир оживява, оздравява и заживява при индианците. Научава от тях тайните на лечението и на доброто здраве, които ще сподели с приятелите на Списание 8.
Повече тук: http://bit.ly/2BqQNJL

Елисавета Логинова, феномен
Загадката „Царичина“

През 1990 г. военните, ръководени от феномена Елисавета Логинова, започват разкопки край софийското село Царичина в търсене на… първото човекоподобно същество, живяло на Земята. Логинова казва, че я направляват извънземни и в днешни дни името й се е превърнало в символ на мистерията и контакта с другите светове. Какво точно се е случило в онези времена, обвити в булото на тайната и мистиката? Какво е предрекла Ванга на военните? Наистина ли НЛО е кацнало в Царичина? Къде са папките от проекта? Елате и чуйте на живо Ели Логинова, която ще отговори на въпросите ви и ще ни покаже автентични кадри от времето на проекта.
Повече тук: http://bit.ly/2TzQvaT

„Мистерията на българските гласове“
Дора Христова, диригент и Петър Дундаков, композитор
Уникалността на българските гласове и фолклорното пеене (Дора Христова) и съвременното развитие на българския фолклор (Петър Дундаков)

Те разнесоха славата на България във всички краища на света, взеха голямата награда „Грами“, а днес се възраждат с блясъка на феникс. Новият им албум „БууЧииМиш“ буквално събаря границите на времето и пространството. Каква е мистерията на „Мистерията на българските гласове“? Защо само българки могат да пеят по този начин? Защо Лиса Джерард се включи в хора? На тези и на други интересни въпроси ще отговори лично диригентът Дора Христова, а всеки гост на Списание 8 ще може да се потопи на живо в мистерията.
Повече: http://bit.ly/2S37NNi

Проф. Диана Гергова, траколог
Траките и безсмъртието

Нашите пра-пра-деди – траките, са били славен народ. Древни източници разказват, че враговете им се страхували от тях, тъй като били безстрашни и вярвали в безсмъртието.
Откъде траките са знаели, че след живота няма смърт? Кого са посвещавали в тайните на безсмъртието? Знаем ли как? Отговорите ще даде проф. д.и.н. Диана Гергова, един от най-изтъкнатите археолози и траколози у нас, дългогодишен ръководител на разкопките в Националния резерват „Сборяново“. Проф. Гергова е откривателят на забележителното Златно съкровище от Свещари с над 1800 г златни накити и аксесоари.
Повече тук: http://bit.ly/2CljF82

Георги Хамамджиев, кинезитерапевт
Лечение чрез движение

Той e кинезитерапевт, остеопат, иглотерапевт, работи с декомпресия на гръбначния стълб, използва много други техники. Въпреки десетките дипломи и обучения обаче най-полезните уроци, който Хамамджиев научава, за да стане наистина много добър терапевт, е, няколко пъти да заеме мястото на своите пациенти. Може ли тялото да се самолекува? Наистина ли болката се атакува с движение, а хората оздравяват от това, в което вярват? Терапевтът може да ви изненада със съветите си, но ще ви зарадва с полезността им, ако му се доверите.
Повече тук: http://bit.ly/2CVYZ6K

Стоян Лаловски, директор на „Метода Силва“– България
Има ли живот преди смъртта

Стоян Лаловски е лицензиран преподавател и директор на „Метода Силва“ за България. Именно той е човекът, който въведе удивителната система в България. Методът на Хосе Силва е научнообоснован, лесен начин за най-пълно оползотворяване на умствените способности. Чрез „Силва“ (както Списание 8 писа) хора успяват да се излекуват от тежки диагнози, научават се да помнят лесно, да учат бързо, да живеят в радост, осъзнато и в хармония със себе си и с околния свят. Ако не вярвате, че това е възможно в заобикалящия ни див свят, елате на Списание 8 на живо.
Повече тук: http://bit.ly/2SDrhIQ

Ганета Сагова
Списание 8 на 10 години

Цяла декада тя полага неимоверни усилия, за да претворява своите мечти и да привлича все повече последователи към каузата на Списание 8. 10 години по-късно главният редактор има какво да сподели за това невероятно пътешествие.

Вижте по-малко

Коментари

comments

Comments

Вашият коментар

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.