Graduate

ТЕМИ НА СЕМИНАРА

КОНТРОЛИРАЙТЕ РЕЗУЛТАТНО СТРЕСА. ИЗБЯГВАЙТЕ ПРОБЛЕМИТЕ И ПРИТЕСНЕНИЯТА, КОИТО СЕ СЪЗДАВАТ.

Ще научите за причините, които предизвикват стреса, ще откриете как и кога се влияете от него.

Ще разберете за начина, по който функционира тялото ви под влияние на стреса. Кои химични промени се извършват вътре в нас и как можем да засилим имунната си система, за да неутрализираме по-добре здравните проблеми.

Ще се насладите на упражнение за отпускане, което ще ви пренесе в едно фантастично пътуване с балон. Това ще ви помогне да се отпуснете и отморите от напрежението на деня, ще ви подготви да станете по-положителни, чувствителни, възприемчиви, здрави и задоволени.

ОСВОБОДЕТЕ СЕ ОТ ОГРАНИЧАВАЩИТЕ ВИ УБЕЖДЕНИЯ!

Открийте причината, която е извора на много от затрудненията ви. Вижте ясно, кои убеждения
ви отдалечават от постигането на целите ви и забавят развитието ви. Много от събитията, случили се детската
ви възраст, са определили специалните ви поведения, които продължават да се проявяват по същият начин,
когато събитията се повтарят или когато ги „предизвиквате“ да се случат. Променете тези убеждения лесно и
безболезнено и създайте едно ново минало, което ще подготви най- добрите предпоставки за бъдещето ви.

ПОСТИГАНЕ НА ВИСША ЦЕЛ

Имате ли понякога впечатлението, че заслужавате нещо по-добро? Че сте създадени да сътворите нещо? Уморени ли сте от всекидневието? Искате ли една по-голяма промяна и мислите ли, че тези, които имат значителни постижения, са надарени личности? Активизира ли ви някоя висша цел, но не знаете как да я постигнете? Бихте ли желали да работите върху някоя по-висша програма? Имате ли усещането, че можете да сте по- продуктивни и чувствате ли се способен за по-добра продуктивност?

Научете тайната на великите хора! Как можете да постигнете всичко, което имате наум, колкото и голямо да е то.

ОСВОБОДЕТЕ СЕ ОТ СРАВНЕНИЯТА

Завиждате ли често? Чувствате ли, че някои се справят по-добре от вас? Чувствате ли се често неравностоен на събитията?

Освободете се от склонността непрекъснато да сравнявате себе си с другите и да се критикувате строго. Добийте самочувствие и повярвайте в своята уникалност!

Никой в света не е съществувал преди, не живее сега, нито ще се роди с вашите физически и духовни качества. Вие сте уникални. Вижте вашето АЗ по различен начин и го приемете. Научната психология твърди, че най-големите, които срещат хората, се дължат не толкова на обстоятелствата, при които живеят, колкото на способността им да приемат факта, че са способни да ги променят.

ТЕХНИКА НА УСМИВКАТА

Смеете ли се достатъчно? Може би сте загубили естественото и безгрижно детско у себе си? Може би имате понижено чувство за хумор? Мислили ли сте някога, че повечето от проблемите ви се дължат на липсата на хумор в живота ви?

Знаете ли, че смехът е здравословен и че много учени днес прилагат смехотерапията? Когато се смеем, имунната ни система се засилва и се намира в най-доброто си състояние. Статистиките показват, че веселите хора живеят повече.

Ще се смеете от сърце и ще програмирате да повтаряте това колкото можете по-често. Ще се насладите на тази техника така, както на нищо друго.

ПРИЕМАНЕ НА СВОЕТО АЗ

Запитвали ли сте се КОЙ СЪМ? Какъв отговор получихте? Знаете ли, че повечето проблеми започват от неспособността на хората да приемат себе си?

Повечето се стремят да победят видението на един фантастичен враг, създаден от самите тях. Може би се борите напразно със себе си. Време е да прекъснете! Спрете сблъскването! Тази техника ще ви въздейства специално и ще ви зареди емоционално толкова много, че ще почувствате дълбоко в себе си промяната на начина, по който приемате себе си.

Ще се сдобрите с най-значителното същество на планетата – ВИЕ!

СЪЗДАВАНЕ НА НОВ МОДЕЛ

Епохата ни е от най-значителните в човешката история не толкова заради човешките постижения и научния напредък, колкото за осъзнаването на нашето съществуване и връзките ни с околната среда.

Научете истинската причина на проблемите на обществото ни така, както е изградено. Нужно е да ревизираме своя начин на мислене и действие.

Научете за новия модел, който се създаде и който ще ни позволи да изживеем едно по-висше АЗ и едно духовно извисяване.

СТАНЕТЕ ЕДИН МАГИЧЕСКИ ПРОДАВАЧ

„Трябва да имате талант, за да бъдете добър продавач” казват много хора. Тези, които знаят, казват, че е техника.

В живота преуспяват тези, които продават по-добре. Ще научите кога някой се опитва да ви продаде нещо. От първия до последния момент на нашия живот ние имаме взимане-даване с другите, за да задоволим нашите нужди.

Ако го вършим добре, тогава имаме това, което искаме.

Даже и да не се занимаваме с продажби, темата ще ни заинтересува изключително,тъй като ще разберем как действат законите на пазара и как влияят на хората.

ГОДИШНО ПРОГРАМИРАНЕ

Научете тайната на преуспелите фирми, на преуспелите семейства, на преуспелите хора.

Всяка сериозна фирма знае цената и значението на програмирането и усилието за осъществяване на годишното програмиране.

Съществената работа на един менажер е да следи програмирането и реализирането на тази програма от различните отдели на фирмата.

Научете да се организирате хронологично, поставяйки си цели за всеки месец от годината.

Открийте колко повече неща можете да направите, защото сте ги програмирали хронологично.

Направете следващия си годишен план, използвайки тази изключителна техника, и впоследствие го реализирайте.

С тази техника ще подредите така живота си, че да се наслаждавате на него, запълвайки го с полезни и творчески дейности.

ДУХОВЕН МОРСКИ ШАХ

Ще се ентусиазирате, когато научите, че можете да се упражнявате на визуализация и фантазия, играейки тази проста и забавна игра.

Колкото повече се упражнявате, играейки мислено на тази игра, толкова повече ще развивате контрола върху умствените си дейности.

Концентрацията ви ще се повишава, защото задържането на мисловните картини ще ви позволи да програмирате по-лесно и бързо целите, които искате да постигнем.

Научавайки децата си на тази игра и играейки с тях, им оказвате една безценна помощ, която скоро ще започне да дава резултати.

Това е една изключителна комбинация от обучение и забавление с невероятни резултати за успеха ви.

СПЕЦИАЛНО УПРАЖНЕНИЕ ЗА ВГЛЪБЯВАНЕ

Специалното упражнение за вглъбяване, както се представя в семинара за завършилите основния курс, е проектирано да събуди СИЛАТА вътре във вас.Сега можете да използвате силите си, вътрешни и външни, за да повишите възможностите си.Сега можете да превърнете отвращението в удоволствие, страха – в смелост, отрицателното – в положително. С това специално упражнение за вглъбяване можете да можете да помогнете на любимите си за тяхното програмиране и да научите децата си как да напреднат в учението си и във всички области на живота.

Можете да използвате също това много специално ниво на ума и тялото, за да програмирате успешно специални проекти – лични или професионални, или да облекчите физическото притеснение (разочарование) или да подобрите спортните си резултати… възможните приложения се ограничават само от фантазията и нуждите ви. Отключете мозъка си и открийте своето минало. Използвайте този семинар и техниките на завръщането в детската възраст, за да разкриете и откриете минали събития. Вие не само ще се учудите от силата на тази техника, но и ще намерите също един нов инструмент, който ще използвате, за да ускорите личното си развитие и самооткритие.

Ако не сте използвали техниките на метода Силва след завършването на основния курс или сте оставили нещата на течението, тогава това е една изключителна възможност за вас да се активизирате отново и да тласнете себе си към нови нива на успехи и радост.

Духовна /енергийна/ защита

Методи за защита. Техника за защита от личните отрицателни мисли. Значението на защитните фрази.

Енергийни полета – Аура. Техника за защита от психични атаки. Засилете аурата си с едно удивително мисловно упражнение.

Създаване на Броня. Защита от външни отрицателни влияния. Техника за засилване на жизнената ни енергия. Упражнение за чакрите Чи Гонг.

За допълнителна информация можете да се обадите в книжарница Нова епоха: tel.981 98 98, 088 981 98 98 .

Коментари

comments